Rakkeby Skovhus

Hjemmeside for KFUM i Rakkeby og andre foreninger i Skovhuset

For forældre

Nyttig information for forældre med børn hos KFUM i Rakkeby

Sådan hjælper du gruppen med praktisk hjælp!

I løbet af et spejderår, er der rigtig mange mennesker i gang med at skabe aktiviteter for spejderne. Alt sammen drives af frivillige ledere og forældre, uden de modtager løn. Til tider har de gang i rigtigt meget, blandt andet det at skaffe midler til at betale for spejdernes aktiviteter samt til Spejdergruppens faste udgifter.

Der rigtigt god hjælp fra forældre, men det kunne også være, der var nogen, der bare kunne tænke sig at yde en hjælpende hånd, det kunne være bedsteforældre eller bare gode venner. Når spejderne skal løse opgaver eller f.eks sætte et telt op, så arbejder de i patruljer. I en patrulje findes der forskellige kompetencer, der kan bruges optimalt i forskellige situationer.

Vi vil derfor oprette “den frivillige patrulje”, bestående af voksne. Den vil altid være beredt på at kunne yde dens bedste, for når vi ved hvad “patruljens” medlemmer er gode til, så kan vi altid “få løst opgaven på bedst mulige måde” Af aktiviteter vi har brug for hjælp til er blandt andet:

• køre en tur med nogle spejdere for at sælge lodsedler
  • bage til en lejr
  • bage kage i Rakkeby Skovhus til salg i sandgraven
  • samle sponsorgaver til arrangementer
  • stå en formiddag hos OK ved Hundelev Brugs
  • være ambassadør for Forenings-EL
  • hjælpe med at samle affald på Hjørring Dyrskue
  • hjælpe med en grundig rengøring i Spejderrummene i Rakkeby Skovhus
  • Hjælpe ved et spejdermøde
  • Tilmeld dig her og så vil vi kontakte dig, for at høre hvad du har størst interesse i at hjælpe med

Tilmeld dig her: